Energetisch Werk

                                                                   

De motivatie

voor mijn werk is
acceptatie, liefde

en respect

voor al wat is

en mijn wens voor

een wereld

van vrede en licht.           
En daar hoort u ook bij.

Namasté

Alida P.B.

Sauwerd/Groningen

 

Mijn motto:

Make the best of it,

develop yourself!

 

                                                                                                           BE FREE  FEEL FREE  BEHAVE FREE.


Reiki, Shamballa en NPMDT

 

In 1997 werd ik ingewijd in de 1e graad van Reiki en in 2000 in de 2e graad. Ik geef Reiki-behandelingen sinds 1998. In januari 2005 ben ik ingewijd tot Reiki-Master.

Vervolgens ben ingewijd in alle vier de graden van Shamballa Multi Dimensional Healing en gaf ik Shamballa-Reiki behandelingen en initiaties in de vorm van workshops.

Omdat in mei 2008 de 4 graden definitief zijn komen te vervallen en daarvoor in de plaats “Shamballa Basic Healer” is gekomen, heb ik de “The Shamballa Basic™ Master Teachers Course” gevolgd van The Shamballa School of Esoteric Sciences ™.
Als “an authorized Shamballa Basic ™ Master Teacher” sinds 2 december 2007, gaf ik de workshops Shamballa Basic Healer en Shamballa Basic Teacher.

Uiteindelijk veranderde de naam Shamballa in

New Paradigm Multi-Dimensional Transformation.

Er is geen sprake meer van Shamballa-Reiki behandelingen en inwijdingen. Er wordt in deze praktijk voornamelijk gewerkt met Shamballa, de opvolger van Reiki.

 

Verder ontwikkelen

Door het volgen van cursussen, trainingen en workshops blijf ik mij ontwikkelen en houd ik mij op de hoogte van ontwikkelingen op mijn vakgebied.