Zie een (plagende) gedachte eens

 als een wolkje

 dat voorbij drijft

 aan een verder wolkenloze hemel

Affirmeren

 

 

Een affirmatie is een gedachte die je bewust kiest en in je bewustzijn opneemt om een door jou gewenst resultaat te bereiken.

Wilt u hulp bij het zelf formuleren van een goede affirmatie voor u bij een specifiek “probleem” of situatie of gevoel die u wilt veranderen?

Neem dan contact op door een mail te sturen naar love@wezenlijkcontact.nl of te bellen met 0640868240.  

WELKOM!

 

 Laat van u horen op het contactformulier.  WELKOM!


De onderstaande 4 delige affirmatie is zó krachtig.

Louise Hay  schrijft voorin haar boek “Alles komt goed” (Oorspronkelijke titel “All is well”) die zij samen met Mona Lisa Schulz in 2013 schreef :

“Mocht zich een probleem voordoen, herhaal dan telkens weer:

  • Alles komt goed.
  • Alles ontwikkelt zich voor mijn hoogste goed.
  • Uit deze situatie kan enkel iets goeds voortkomen.
  • Ik ben veilig.”

Dit en meer legt zij uit in onderstaande video.

 

A CONVERSATION WITH LOUISE HAY

 

Ik verzeker u, het werkt! Of misschien beter gezegd: bij mij en vele anderen werkt het. Waarom zou het bij u dan niet werken?

Gewoon beginnen en…

wenst u hulp en/of  uitleg of heeft u vragen: bel of mail gerust naar Wezenlijk Contact.

Wie wil is uitgenodigd zijn/haar bevindingen met deze oefening te delen met Wezenlijk Contact. Stuur daartoe een mail naar love@wezenlijkcontact.nl of bel naar 06-40868240.

Het contactformulier invullen kan ook. Ook voor op en/of aanmerkingen bent u van harte welkom.

SUCCES en mooie resultaten gewenst!

Deel uw mooie ervaringen met ons. En lukt het naar uw idee niet, laat het dan vooral ook weten.

WELKOM.

Naar de Basistraining "(Her)ont-dek jezelf" 

 


Het werken met affirmaties.


Het komt nogal eens voor, dat we “lelijke” of ineffectieve dingen over onszelf of onze situatie denken en zeggen. Eigenlijk zonder er bij na te denken, zonder ons bewust te zijn van wat we nu precies zeggen. Toch hebben dit soort negatieve gedachten/vooroordelen/uitspraken over onszelf en onze situatie vaak een grotere negatieve invloed op ons dan we ons realiseren.  Immers, tot op zekere hoogte ben je wat je over jezelf denkt en zegt. (“Wat je zegt, ben je zelf.”) 

In de halfjaarstraining/cursus leer je bewuster om te gaan met datgene wat je over jezelf denkt, hoe je over jezelf praat en te kiezen voor nieuwe mogelijkheden op dit gebied. We werken daarbij veel met affirmaties.
Een affirmatie is een gedachte die je bewust kiest en in je bewustzijn opneemt om een door jou gewenst resultaat te bereiken.
Dit is m.i. iets anders dan (alleen maar) positief denken; bij het werken met affirmaties in de training/cursus is er aandacht en ruimte voor je weerstand.