New Paradigm Multi-Dimensional Transformation

              

Een New Paradigm MDT behandeling is een  ENERGETISCHE BEHANDELING.

Een energetische behandeling is een behandeling waarbij energetische handelingen worden verricht om je te herverbinden met je originele, natuurlijke energetisch systeem.
Energetische therapie is het doorgeven van kosmische of universele energie. Daarbij kunnen blokkades worden opgeruimd en  het zelfgenezend vermogen worden geactiveerd. De energetisch therapeut geneest niet, maar faciliteert. Dat wil zeggen, dat de energetisch werker een heling mogelijk maakt en de persoon in kwestie ondersteunt bij diens helings-en/of groeiproces.
 
WAAROM ZOU U EEN BEHANDELING WILLEN
 
 • Wanneer  u vast lijkt te zitten in uw ontwikkeling, maar wel verder wilt
 • Wanneer u ondersteuning nodig heeft  in uw persoonlijke ontwikkeling
 • Wanneer u zich zelfverzekerder en meer ontspannen wilt voelen
 • Wanneer u (weer) vreugde en innerlijke vrijheid wilt ervaren
 • Wanneer u zich vast voelt zitten in een situatie die  u stress geeft
 • Wanneer u uit balans bent en weer in balans wilt geraken
 • En verder, omdat u toe bent aan totale ontspanning en wellness.
Iedereen met of zonder klacht(en), kan een energetische behandeling ondergaan. Er zal alleen gebeuren, waar de ontvanger aan toe is of klaar voor is. Niets meer, niets minder. Ook mensen met fysieke klachten kunnen baat hebben bij een energetische behandeling. Vaak als toevoeging of samenwerking met de reguliere medische behandelmethodes.
 

WAT GEBEURT ER

 
Tijdens een energetische behandeling kan er over het algemeen het volgende gebeuren:
 • herlijnen met de axiatonale lijnen; dit zijn middellijnen waardoor uw houding meer ontspannen, zelfverzekerd, verbonden en individueler wordt;
 • vernieuwen van uw energetisch dna; dna zijn coderingen die je menselijkheid beschrijven. Ze kunnen door omstandigheden gewijzigd zijn en niet meer bij je passen. Door de coderingen te verbinden met je originele blauwdruk wordt het makkelijker om nieuwe keuzes te maken en te helen;
 • het opschonen van uw kanaal; dit is de verbinding met al je bronnen om kennis te nemen van en inzicht te verkrijgen in je leven;
 • het loslaten van andersoortige blokkades die mee- en lostrillen tijdens het werken aan uw energetisch systeem;
 • het verhogen van een passende trillingsfrequentie; hoe hoger de trillingsfrequentie, hoe meer innerlijke vrede mogelijk is, en des te rustiger en daadkrachtiger men kan optreden.

 

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK

 

Tijdens een Shamballa behandeling ligt u op een behandeltafel. De schoenen gaan uit. Het hele lichaam wordt behandeld. De behandelaar plaatst de handen op of net boven het lichaam of neemt meer afstand. Meestal wordt er bij het hoofd begonnen en geëindigd bij de voeten. Zowel de voorkant als de achterkant van het lichaam komen in de meeste gevallen aan de beurt. De duur van de behandeling is afhankelijk van wat er op dat moment gebeuren mag. De ervaring heeft geleerd dat soms 15 a 20 minuten volstaat. Een behandeling van 60 minuten kan echter ook voorkomen.  De energie is creatief en intelligent en gaat daar naar toe waar het nodig is. Zodra het lichaam de nieuwe energieën accepteert is de behandeling klaar. Het accepteren duurt meestal wat langer. Er is een kort voor- en nagesprek. Heeft u vragen? Neemt u vooral contact op via de contactpagina.
 

MEER BEHANDELINGSMOGELIJKHEDEN

 

 • Er kunnen behandelingen op locatie (bij u thuis bijvoorbeeld) gegeven worden. Hiervoor betaalt u kilometerkosten.
 • Een behandeling op afstand behoort eveneens tot de mogelijkheden.
 • Er worden ook vervolgbehandeling gegeven die vooraf worden gegaan door een 3-delige ontspannings/ademhalings/loslaat oefening. Deze behandelingen duren ongeveer 70 minuten.
Kijkt u hier voor de tarieven en hoe u een afstandsbehandeling kunt afspreken.
 
Bezoek ook eens de SEM pagina van deze website. Het is gratis.