Ik ben

Alida,

met een luisterend oor en voelend hart geboren en getogen in Groningen.

 

 

Uw "probleem"... mijn deskundige

en liefdevolle aandacht.

 

Geluk wordt mogelijk, wanneer zelfs dat wat wij als lijden beschouwen, ons niet ongelukkig maakt.  

de Dalai Lama

 

Alida Postema-Buis 

  • Maatschappelijk Werker 

  • Mental Coach oplossingsgericht

  • Counseler

  • Cursusleidster Louise Hay/Science of Mind/Vernieuwend Denken 

  • Shamballa Healer en Teacher

  • EMDR (kleine)traumabehandelaar

     

     

Be Free  Feel Free  behave Free     


Make the best of it! Develop yourself!

 

Als klein, blij meisje werd mij geleerd, dat Liefde het voornaamste is in het leven. Dat heeft gemaakt, dat ik altijd op zoek ben geweest naar wat Liefde dan eigenlijk is. Ik heb het altijd belangrijk en mogelijk gevonden, dat mensen tevreden, blij en gelukkig zijn. Dat ik dat zelf in mijn tienerjaren vaak niet was, maakt dat ik mensen kan begrijpen die zich niet lekker in hun vel voelen en er naar verlangen wél een bepaalde mate van geluk te be-leven.

Zolang ik mij kan herinneren, heb ik een steunend contact met “het Hogere.”

Als aanstaande en jonge moeder volgde ik cursussen ontwikkelingspsychologie om aan mijn verlangen tegemoet te komen om meer over de bewegingen van de menselijke psyche en handelen te leren (begrijpen). Dat was de eerste stap op weg naar kennis op dat gebied. Na een huwelijk waarin ik mij uiteindelijk ongelukkig voelde, besloot ik te gaan studeren. Een nieuwe start die is uitgemond in het oprichten van de praktijk Wezenlijk Contact in 2004.

 

Wezenlijk contact, dáár gaat het om. Wezenlijk contact met mijzelf, met de wereld om mij heen, met alles wat ik zie en niet zie maar voel. Wezenlijk contact met u, met uw waarheid, uw schoonheid en uw kracht. Wanneer iemand contact heeft met haar/zijn pure wezen is contact met anderen gemakkelijk(er). Ik kan een richtingaanwijzer voor u zijn bij dit proces van in contact komen met uw ware prachtige zelf én naar het "van jezelf houden" en vandaaruit van anderen en de wereld om je heen.

 

De praktijk Wezenlijk Contact en Alida zijn na 15 mooie en vruchtbare jaren gegroeid en aan verfrissing en vernieuwing toe.

Het aanbod wordt aangepast en "Wezenlijk Contact" gaat verder onder de naam 

 

Praktijk Postema-Buis

voor úw Kwaliteit van Leven

Wat blijft is

  • deskundigheid  

  • professionaliteit   

  • effectiviteit en de

  • liefdevolle betrokkenheid van Alida P.B.

Groningen/Sauwerd, mei 2019